Studio Amsterdam

Studioivo bevindt zich aan de Plantage Middenlaan tegenover Artis.

De Plantage Middenlaan is een straat in de Plantagebuurt in Amsterdam-Centrum. Het is de hoofdstraat van de Plantagebuurt en dateert uit de grote stadsuitbreiding van 1658. De Plantage Middenlaan ligt in het verlengde van de Muiderstraat en loopt in zuidoostelijke richting naar het Alexanderplein. Hij wordt gekruist door de Plantage Kerklaan.


Bekende gebouwen aan de Plantage Middenlaan zijn de Hollandsche Schouwburg, Desmet en de Muiderpoort. Aan de Plantage Middenlaan liggen ook de dierentuin Artis, Hortus Botanicus Amsterdam en het Wertheimpark.

Contact


Plantage Middenlaan 62

1018 DH  Amsterdam

Nederland

06 15 51 63 61

mail@studioivo.nl

www.studioivo.nl

Contact

Publicatie

Locatie

grafisch ontwerp door studioivo           Update:                  Wat doen we:                Opdrachtgevers:                    Studio:                    Extra:                          Home// overzicht

Bereikbaarheid per openbaar vervoer


Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op halte Artis. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van onze werkplek. Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Hiervandaan is het tien minuten lopen naar de Studio.


Bereikbaarheid per auto


Op drukke dagen is er beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. (parkeerterrein van Artis) Het is dan beter om met het openbaar vervoer naar de Studio te komen. Rondom Amsterdam wordt bovendien regelmatig aan de weg gewerkt. Kijk voor actuele informatie op amsterdam.nl/parkeren-verkeer